Gabo Deco

Karácsonyi ötletek divatos és hagyományos színekben

2017. december 11. - GaboDeco

Kicsit meglepődtem, mikor megláttam a 2017-es karácsonyi divatszíneket, amit nevezhetünk elegánsan natúr színnek, kevésbé elegánsan latyak színnek :D. Azért szerencsére sikerült egy jópofa kollekciót összeállítanom ezekből a színekből, ami sokaknak a kedvence lett. Kisállatokkal párosítottam a színt és még fehérrel és pirossal.

Az újdonságaim másik csoportja hagyományos karácsonyi színekre épül: piros, zöld, fehér. Ebben az egységet a csipkebogyó és a magyal jelenti. Ahogy alább látható többféle fa tárgyra és díszre festettem az idei kollekciók elemeit. 

A harmadik idei kollekcióm alapját a baglyok képezik. A fára festett dekorációk mellett a kerámiát is becsempésztem a kínálatba. Saját színes, élénk illusztrációk kerültek a bögrékre digitálisan.

Remélem mindenki talál neki tetsző dolgokat a munkáimban.

Ez az a bizonyos idei natúr szín, tálca vagy falra dekorációs elemként is használható és karácsonyfa díszek.

dscn6334.JPG

Az alábbi dobozok hivatalosan teás dobozok, de ékszertartónak is jól megfelelnek.

dscn6181c.jpg

befunky_collage.jpg

dscn6208c.jpg

Ezeken a kerek és ládikó szerű dobozokon a csipkebogyóké a hangsúlyos szerep.

dscn6276bf.jpg

DIY kategóriában jó ötlet karácsonyfa dísznek a különböző fából készült szeleteket megfesteni, nagyon mutatós és olcsó díszek.

dscn6347.JPG

És következnek a baglyok fán és kerámián téli hangulatba helyezve.

dscn6339.JPG

dscn6511b.jpg

24726178_1518896401498365_1539192474_o.png

Még karácsonyig elérhetőek és rendelhetőek a fenti portékák, keress meg az elérhetőségeimen ha valami megtetszett vagy a MESKA boltomban.

A bejegyzés trackback címe:

https://gabodeco.blog.hu/api/trackback/id/tr5513471411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása